Workshops

Tijdens de workshops leer je de basis om zelf een marsepeinen of rolfondant taart te maken.

De workshops worden bij mij thuis, in Waalwijk, gegeven maar kunnen desgewenst ook op een, door jou gekozen locatie, gehouden worden. Alle materialen worden door mij verzorgd.


Tijdens de workshop leer je stap voor stap hoe je de taart moet vullen, afsmeren met slagroom of botercreme, met marsepein of rolfondant bekleden en tot slot decoreren. Hierbij is alles mogelijk. Het maakt het versieren makkelijker als je vooraf een thema of gelegenheid bedenkt waarvoor je de taart wil maken. Je zult ervan versteld staan van alle mooie creaties die je zelf kunt maken! Na afloop van de workshop neem je de taart in een taartdoos mee naar huis waar je er lekker van kan gaan genieten!


Het is ook mogelijk om voor bijvoorbeeld een personeelsfeestje of vrijgezellenfeest een workshop te boeken. Voor meer informatie kun je hierover contact met mij opnemen. Voor de workshops geldt minimaal 6 deelnemers en maximaal 10, tenzij anders aangegeven.


De workshops zijn op weekdagen en zaterdags van 19:30 uur tot 22:30 uur. De kinderfeestjes zijn op weekdagen en zaterdag te reserveren tussen 14:00 uur en 18:00 uur. Na alle workshops heb je de benodigde basiskennis om zelf thuis aan de slag te gaan.


Workshop:
Rondetaart: 
Duur: 3 uur. Kosten: € 40,00 per persoon, inclusief koffie/ thee/ frisdrank en iets lekkers erbij


Dripcake: 
Duur: 3 uur. Kosten: € 52,50 per persoon, inclusief koffie/ thee/ frisdrank en iets lekkers erbij

Boltaart:

Duur: 3 uur. Kosten: € 42,50 per persoon, inclusief koffie/thee/frisdrank en iets lekkers erbij


Kinderfeestjes:

De minimale leeftijd voor een kinderfeestje is 8 jaar en de groepsgrootte is minimaal 7 kinderen en maximaal 10 kinderen


Taartje

Duur: 2 a 2,5 uur.  Kosten: €21,50 per persoon inclusief koffie/thee/ ranja en iets lekkers erbij


Kinderfeestje Cupcakes

Duur: 2 a 2,5 uur. Kosten: € 18,50 p.p Incl koffie/thee/ ranja en iets lekkers erbij.